Skip links

NARUDŽBE I ISPORUKA

U online trgovini odabirete proizvod, boju i veličinu te ga klikom na gumb dodajete u svoju korpu. Klikom na korpu ili ikonu vašeg profila u online trgovini, bit ćete preusmjereni na stranicu s pregledom narudžbe. Tamo možete promijeniti količinu, izbrisati proizvod ili ako želite možete dodati novi povratkom na željenu rubriku. Kada završite s odabirom proizvoda, prilikom pregledavanja korpe pritisnite gumb za sljedeći korak i odaberite način dostave i plaćanja te ispunite sva obavezna polja. Nakon unosa svih podataka, kliknite na gumb da biste potvrdili narudžbu. Za nekoliko minuta primit ćete e-poštu s pregledom narudžbe na e-adresu koju ste naveli prilikom prijave.

Nije potrebno registrovati se za kupovinu u online trgovini. Kupovati možete i kao neprijavljeni korisnik, ali ćete morati unijeti neke obavezne podatke za slanje i potvrdu narudžbe.

Uprkos ovoj opciji preporučujemo vam da se registrujete za kupovinu. Time ćete kreirati svoj profil gdje će vam biti dostupna povijest vaših narudžbi, popis željenih proizvoda koje možete kupiti u budućnosti, možete se prijaviti za informacije o aktivnostima u online trgovini itd.

Da. Kada potvrdite i pošaljete narudžbu, dobit ćete poruku s potvrdom koja će vam omogućiti pristup podacima o statusu vaše pošiljke.

Ako ste potvrdili narudžbu i već ste dobili potvrdu putem e-pošte, narudžba se može otkazati tako da nas kontaktirate na [email protected] ili telefonom na 033650615, te ćemo zatim izvršiti postupak otkazivanja narudžbe.

Ako ste potvrdili narudžbu i već ste dobili potvrdu putem e-pošte, narudžbu više nije moguće promijeniti. Ako smatrate da je došlo do pogreške, predomislili ste se ili želite zamijeniti, ukloniti ili dodati proizvod u narudžbi, kontaktirajte nas na [email protected] ili putem telefona na 033650615 i zatim ćemo pokrenuti postupak promjene u narudžbi.

Ako ste već primili poruku potvrde e-poštom, više ne možete promijeniti adresu za dostavu. To možemo mi učiniti za vas ali samo ako nas obavijestite o ovoj promjeni pravovremeno, odnosno isti dan kada ste primili poruku potvrde. U tom slučaju, molimo da nas kontaktirate na [email protected]

Nakon što potvrdite narudžbu, provjerite svoju e-poštu koju ste naveli prilikom naručivanja proizvoda jer ćete na navedenu adresu primiti poruku potvrde. Ako poruku ne primite, preporučujemo da provjerite pretinac “Neželjena pošta”. Zbog različitih postavki mreže ili računala tamo se može nalaziti potvrda vaše narudžbe. Ako u tom pretincu ne možete pronaći poruku potvrde, kontaktirajte nas putem e-maila na [email protected] ili telefonom na 033650615.

To znači da je proizvod trenutačno nedostupan. Ako se proizvod ne može isporučiti, proizvod će se povući iz ponude online trgovine. Ako ste zainteresirani za kupnju proizvoda koji nije na stanju, kontaktirajte nas i provjerit ćemo za vas mogućnosti isporuke ili vam možemo preporučiti sličan proizvod koji bi vam možda mogao odgovarati.

Kada naručujete proizvod u online trgovini, možete odabrati jedan od sljedećih načina isporuke:
a) dostava na adresu koju ste naveli prilikom slanja narudžbe
b) preuzimanje narudžbe u Comprex poslovnici

Narudžbe do 150 km plaća naručilac a preko 150 km plaća isporučilac.

Rok isporuke je 2-5 radnih dana od zaprimanja narudžbe (vikendi i praznici su isključeni). Bez obzira na navedeno, zbog posebnih okolnosti, rok isporuke može biti produžen, o čemu će Comprex posebno obavijestitit kupca.

Nakon što je narudžba isporučena u željenu trgovinu, dobit ćete obavijest putem e-pošte. Paket će vas čekati 7 dana od dana slanja obavijesti o prispjeloj narudžbi. Ako paket nećete moći preuzeti iz nekog razloga unutar ovog vremenskog roka, i trebate više vremena, javite nam se na [email protected]

Ako naručujete dostavu proizvoda na kućnu adresu, a narudžbu ste već platili ali u trenutku dostave niste kod kuće, istu možete preuzeti u roku od 72h u BH pošti. Kurir će vas pokušati kontaktirati još jednom-dan poslije, a potom se narudžba vraća u Webshop.

Dostava se vrši do ulaza u zgradu/kuću, kurirska služba ne vrši dostavu unutar zgrada.

U slučaju da kupac ne preuzme robu u dogovorenom vremenu te je potrebna ponovna dostava, kupcu se obračunavaju dvostruki troškovi dostave.

Trebate pomoć? Tu smo za vas

033650615

Zovite nas od ponedjeljka do petka od 8:00 do 15:00 sati

[email protected]

Pišite nam

Brčanska 16, 71000 Sarajevo

Pronađite nas

Kontakt

    Polja označena zvjezdicom su obavezna.
    Korištenjem internetskog kontakt obrasca korisnik web-stranice slaže se da Comprex d.o.o. koristi prikupljene lične podatke za odgovore korisniku (npr. ime i e-mail adresa, telefonski broj koji je dao korisnik).