Skip links

Uslovi internet trgovine

Dobrodošli u internet trgovinu www.comprex.ba, te na sve informacije, servise i produkte dostupne na internetskoj stranici čija je adresa www.comprex.ba (u daljem tekstu: “Internet Trgovina”). Vlasnik i administrator Internet Trgovine je Multipay, sa sjedištem  u Sarajevu, BiH (u daljem tekstu, „Prodavac“).

Prije korištenja Internet Trgovine na bilo koji način, u svoje ime ili u ime pravnog lica u čije ime djelujete, izjavljujete da ste saglasni sa ovdje navedenim uslovima korištenja (“Uslovi korištenja”). Ukoliko niste saglasni sa odredbama Uslova korištenja, zatvorite stranicu Internet Trgovine i nemojte je koristiti.

Internet Trgovina vam omogućava online pregled i kupovinu proizvoda na daljinu u skladu sa Uslovima korištenja. Vi ste odgovorni za tačnost i ažurnost podataka koje unesete prilikom registracije na Internet Trgovini.

Molimo vas da Internet Trgovinu koristite savjesno i odgovorno. Korištenjem Internet Trgovine se obavezujete da nećete:

• koristiti Internet Trgovinu izvan načina opisanog Uslova korištenja;

• oštetiti, mijenjati, onesposobiti pristup Internet Trgovinu, bilo kojom metodom pokušati ili steći neovlašten pristup računarskom sistemu Internet Trgovine, na Internet Trgovinu učitati bilo kakve računarske viruse, bagove i bilo koji drugi štetan računarski software, korumpirane podatke, te učiniti bilo koju aktivnost

koja za posljedicu ima umanjenje ili prestanak funkcionalnosti Internet Trgovine;

• lažno se predstavljati, koristiti tuđe ili podatke za koje nemate ovlaštenje njihovih stvarnih vlasnika;

• koristiti Internet Trgovinu na način nepremjeren dobroj i etičkoj praksi korištenja, niti koristiti Internet Trgovinu na način koji bi narušavao našu reputaciju ili naše poslovanje;

Posebno, korištenjem Internet Trgovine izjavljujete da prihvatate primjenu niženavedenih pravilnika i procedura Internet Trgovine:

• Uslova korištenja,

• Politike privatnosti,

• Načina dostave,

• Procedure povrata,

• Proceduru ulaganja reklamacija

Opis proizvoda

Iako nastojimo da fotografije i specifikacije proizvoda budu njihov ažuran, detaljan i vjedostojan prikaz, nemožemo garantirati njihovu potpunu tačnost, te zadržavamo pravo njihove promjene prema vlastitoj diskreciji.

Način plaćanja

Sve cijene u Internet Trgovini su iskazane u konvertibilnim markama sa uključenim PDVom. Proizvode naručene u Internet Trgovini možete platiti karticama čiji je prihvat naznačen u Internet Trgovini, putem bankovne doznake (virmanom) na račun Prodavca ili pouzećem. Ukoliko plaćate doznakom, plaćate na račun Prodavca, prema platnoj instrukciji koji će vam dostaviti Prodavac. Po uspješno obavljenom plaćanju, dostavite dokaz o uplati na kontakt adresu Prodavca. Plaćanje pouzećem se obavlja preko kurira, prilikom isporuke naručene robe.

Plaćanja narudžbi u Internet Trgovini vrše se u konvertibilnim markama. Ukoliko plaćate karticama koje su vezane za račun koji nije u valuti KM, vaša banka vam može zaračunati dodatne konverzijske provizije za koje nismo odgovorni.

Način dostave

Dostava narudžbi kupljenih u Internet Trgovini realizira se kurirski, slanjem naručene robe na evidentiranu kupčevu adresu za dostavu narudžbe. Kada adresa za isporuku nije posebno navedena, koristi se postojeća adresa kupca za dostavu narudžbe.

Alternativno, u dogovoru sa kupcem narudžba može biti preuzeta na fizičkoj lokaciji, u radnji ili drugoj posebno naznačenoj lokaciji.

Vrijeme dostave na teritoriji BiH je između 2 i 5 dana. Više informacije o dostavi vaše narudžbe možete dobiti od Internet Trgovine.

Dostava se naplaćuje u iznosu naznačenom u Internet Trgovini.

Ulaganje reklamacije

U slučaju reklamacije, odmah po uočenom nedostatku kupac je dužan kontaktirati Internet Trgovinu, te ispuniti i dostaviti pisanu reklamaciju na kontakte Prodavca.

Povrat i zamjena robe

Robu je moguće vratiti u roku od 24 sata od prijema robe, ukoliko naručeni proizvod nije korišten niti oštećen, uz prethodnu najavu povrata na kontakte Prodavca.

U slučaju zahtjeva za povratom robe, kupcu će biti vraćena sredstva u vrijednosti kupljene a vraćene robe, bez troška dostave. U slučaju zahtjeva za zamjenom robe, zamjenska roba će biti poslana kupcu, samo po prijemu izvorno naručene robe u ispravnom stanju. Trošak zamjene robe je na teret kupca, osim u slučaju kada je kupcu isporučena pogrešna ili neispravna roba.

Izmjene uslova korištenja

Prodavac zadržava pravo da izmjeni Uslove korištenja, te pravilnika i procedura Internet Trgovine. Sve izmjene će biti objavljene na Internet Trgovini i stupaju na snagu danom njihove objave.

Dužni ste provjeriti sadržaj Uslova korištenja, kao i pravilnika i procedura prilikom svakog pristupa Internet Trgovini. Upotrebom Internet Trgivine na bilo koji način, izjavljujete svoju saglasnost sa uslovima korištenja, pravilnicima i procedurama koja su važeći u trenutku vašeg korištenja iste.

Kontakti

Za sve upite obratite nam se na naše kontakte naznačene na našoj Internet Trgovini.

Kontaktirati nas možete:

Poštom na adresu: Comprex d.o.o Brčanska 16, 71000 Sarajevo

Emailom: [email protected]

Telefonom: na broj (033) 650 615 , (033) 650 303